VIDEO  P(D)OKAZIVANJE Golf ponovno 'u akciji': Divljanje hercegovačkim cestama

Divljanje u Vrapčićima
Screenshot

Na društvenim mrežama pojavio se snimak kolone svatova, gdje pažnju privlači osobni automobil Golf registarskih oznaka Dubrovnika.

Video i kolona su zabilježeni na hercegovačkim cestama, te se jasno vidi divljanje cestom.

Vozača navedenog vozila službenici MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije već su kaznili prekršajnim nalogom zbog bezobzirne vožnje i više prometnih prekršaja koji su izvršeni 25. svibnja ove godine.

Sadržaj se učitava...

Utvrđeno je da je tada vozilom upravljao M.Z. (1997.) iz mjesta Rumboci (općina Prozor), te je, prema službenom policijskom izvještaju, 31. svibnja doveden u prostorije Policijske postaje Mostar - sjever gdje je uzeta izjava od vozača, oduzeti mu blinkeri s kontrolnom kutijom, a potom mu je uručen i prekršajni nalog.

Tom prilikom prekršajni nalog mu je uručen zbog divljanja na cestama oko Mostara (vožnja od 200 km/h u Vrapčićima na mjestu gdje je dopuštena brzina 50 km/h), a ovaj put divljanje je zabilježeno u svatovskoj koloni, te se pretpostavlja da je snimak nastao na području Tomislavgrada.

Očito je da prekršajni nalog nije smetnja za ovog vozača kako bi nastavio pokazivanje svog 'umijeća' upravljanja Golfom, te ugrožavanja drugih sudionika u prometu gdje bi moglo biti i žrtava.