OPREZ Četiri motociklista poginula za nekoliko sati na cestama u BiH

Motor i traktor nesreća
Ilustracija

Maloljetni vozač motocikla iz Dervente poginuo je u prometnoj nesreći u mjestu Cerani na cesti Derventa - Osinja. Prometna nesreća se dogodila u subotu oko 18:30 sati, kada se motocikl sudario sa automobilom Passat, priopćeno je iz Policijske uprave Doboj.

Motociklist čiji su inicijali M.E. (17) preminuo je na putu do dobojske bolnice, a suvozač u Passatu, čiji su inicijali V.K., lakše je ozlijeđen, navodi Srna.

Maloljetni motociklist i vozač Passata, čiji su incijali M.K., upravljali su neregistriranim vozilima.

Na cestama u Republici Srpskoj tijekom subote su se dogodile četiri prometne nesreće u kojima su živote izgubili vozači motocikla. Osim ove prometne nesreće kod Dervente, motociklisti su stradali i na području Bijeljine, Pelagićeva i Višegrada.

Tridesetjednogodišnji muškarac čiji su inicijali S.P. iz Višegrada poginuo je u prometnoj nesreći koja se dogodila u sutobu u mjestu Rodić Brdo, na magistralnoj cesti Višegrad - Vardište, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Foča.

U prometnoj nesreći, koja se dogodila u 13:30 sati, sudjelovali su osobno vozilo Audi kojim je upravljao 29-godišnji R.A. iz Višegrada i nastradali motociklista.

Motociklista iz Brčkog čiji su inicijali A.R. (44) poginuo je u prometnoj nesreći na magistralnoj cesti u Pelagićevu, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Bijeljina. U prometnoj nesreći, koja se dogodila u 17 sati, sudjelovali su motociklista i traktor marke 'John Deere' kojim je upravljala osoba iz Pelagićeva čiji su inicijali N.P.

Motociklista čiji su inicijali P.B. (52) poginuo je uslijed slijetanja sa kolnika u Bijeljini, rekla je Srni glasnogovornica bijeljinske Policijske uprave Aleksandra Marić.

Prometna nesreća dogodila se u subotu u 21:15 sati na kružnom toku kod Tržnog centra 'Fis'. Prilikom slijetanja motocikla Kawasaki sa ceste, vozač je podlegao od zadobivenih ozljeda na mjestu nezgode.