Mostarac uhićen u Španjolskoj

MUP HNŽ, Deichmann, Denis Nazić, crna kronika, mostarac, visoko, crna kronika, lica s potjernica, policijski službenik, tjeralice  , ubojice, BIH, droga, crna kronika, POLICIJSKI SLUŽBENICI, Federalna uprava policije, Bihać, lišen slobode, osuđen , bh državljanin, trgovina oružjem, policijska stanica Čitluk, uhićenje u Čitluku, pretres, Sipa, uhićenje, krijumčarenje ljudi, tužiteljstvo, Sipa, Slaviša Ćulum, Siniša Šakić, ubojstvo, Banja luka, droga, Španjolska, uhićenje, primanje dara, korupcija, uhićenje, Sarajevo, Sipa, uhićenje, Sarajevo, otvorena mreža, ubojstvo, policija, migranti, istraga, granična policija, uhićenje, krijumčarenje, tužiteljstvo, granična policija, tjeralica, uhićenje, Služba za poslove sa strancima, uhićenje, Bihać, migranti, tužiteljstvo, Tuzla, prijevara, Sipa, Trebinje, uhićenje, droga, foča, pretres, uhićenje, Sipa, pretres, droga, Tuzla, granična policija, uhićenje, teška krađa, Trebinje, tužiteljstvo, paljevina, uhićenje, tužiteljstvo

U spektakularnoj akciji policije u Španjolskoj u četvrtak je uhićeno troje srbijanskih državljana, od kojih je jedan rođen u Mostaru. Kako saznaje TopPortal, u mjestu Mijas u blizini Malage policija je uhitila državljane Srbije Marka B. (31), Danijelu R. (29) i Jovana M. (24).

Akciju je provela španjolska policija u suradnji s kolegama iz Srbije koji su dostavili operativne podatke i međunarodnu tjeralicu, koja je bila raspisana za Markom B. koji je rođen u Mostaru, ali ima srbijansko državljanstvo.

Za njim je Viši sud u Beogradu prije dvije godine raspisao tjeralicu zbog izazivanje panike i nereda. Portal newsbeezer.com piše kako je raspisana tjeralica zbog napada na stadionu Crvene zvezde u Beogradu, prenosi 'Dnevni avaz'.

Inače, Marko je u Španjolskoj uhićen u kući u kojoj je bila ilegalna laboratorija za proizvodnju marihuane. U kući prilikom pretresa nije pronađena droga, tako da se sumnja da je iznesena neposredno prije policijske akcije.

Pored kuće pronađen je i ukraden automobil BMW, tako da će prije ekstradicije iz Španjolske u Srbiju osumnjičeni Marko odgovarati zbog krađe i trgovine narkoticima u toj zemlji. Istraga španjolske policije počela je u svibnju, kada su imali naznake da se osumnjičeni skriva u Španjolskoj, a zatim su pronašli i njegov dom u Malagi.

U ovom trenutku nije poznato jesu li Danijela i Jovan osumnjičeni zbog nekog krivičnog djela u Španjolskoj, Srbiji ili nekoj drugoj europskoj državi.