FOTO  MOSTAR U jednoj nezgodi auto udario u parkirana vozila, a u drugoj srušio banderu

Nezgoda Škoda magistrala
Hercegovina.info

U gotovo isto vrijeme na dvije različite lokacije u Mostaru došlo je do prometnih nesreća u kojima su dvije osobe ozlijeđene.

Prva prometna nesreća je Policijskoj upravi Mostar prijavljena na sjevernom ulazu u Mostar, na magistralnoj cesti M-17. Kako se moglo vidjeti na mjestu nesreće, kod prodajnog centra 'Bingo', automobil Škoda je, iz za sada neutvrđenih razloga, skrenuo s magistralne ceste i udario u tri parkirana osobna vozila.

Škoda je na kraju završila na boku. Vozač je hospitaliziran i zadobio je neutvrđen stupanj ozljeda.

Na mostarskom Bulevaru, nedaleko od naselja Šemovac, teretno vozilo VW Caddy je, iz za sada neutvrđenih razloga skrenuo s ceste, popeo se na razdjelnik, odnosno tzv. 'ostrvo', te je udario i oborio stup javne rasvjete koji je popriječio cestu, te je tako onemogućeno prometovanje od raskrižja kod Franjevačke crkve prema Rodoču.

I u ovoj nezgodi je vozač zadobio ozljede neutvrđenog stupnja, a službenici Policijske uprave Mostar su do uklanjanja bandere preusmjeravali promet okolnim ulicama. 

U obje nezgode je nastala veća materijalna šteta i obje su se dogodile oko ponoći. Očevid su na mjestu obje nezgode uradili službenici Policijske uprave Mostar.