MOSTAR-ŠIROKI U težoj nesreći dvoje ozlijeđenih, auto završio na krovu

Nezgoda Međine
PVP Mostar

U nedjelju oko 22:30 sati, Policijskoj upravi Mostar prijavljena je prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene, navodi se iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

Prometna nesreća se dogodila na novoj zaobilaznici između Mostara i Širokog Brijega, na lokalitetu naselja Međine. Osobni automobil Opel Kadett se kretao cestom Miljkovići - Polog, te je iz, za sada, neutvrđenih razloga vozač izgubio kontrolu nad upravljačem, te je auto prevrnut na krov.

U nezgodi je teške tjelesne ozljede zadobio vozač Opela S.M. (1975.), dok je suvozač J.Đ. (1982.) lakše ozlijeđen, navodi se iz MUP-a HNŽ. O ovoj nezgodi je upoznat dežurni tužitelj, a na mjestu događaja su službenici Policijske uprave Mostar izvršili očevid.

Promet je do uklanjanja vozila s kolnika ovom zaobilaznicom bio u potpunosti obustavljen. Opel je specijaliziranim policijskim vozilom 'pauk' prebačen u krug PU Mostar radi obavljanja dodatnih vještačenja tehničke ispravnosti.

Zbog prosutih tekućina iz Opela, zbog ove nezgode su morali intervenirati i pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar na pranju kolnika i to od 00:45 do 2 sata ujutro.