Dvije Mostarke uhvaćene s drogom

Zaplijenjena droga
MUP SBŽ

Dana 2. lipnja oko 20:30 sati u ulici Mostarska, općina Travnik službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga Policijske uprave Travnik izvršili su kontrolu vozila marke Mercedes kojim je upravljala N.U. (1997. ) iz Mostara.

Na mjestu suvozača zatečena je S.S. (1997.) također iz Mostara. Tom prilikom kod N.U. je pronađena određena količina materija za koje se sumnja da su opojne droge speed i cannabis.

U nastavku aktivnosti, u ulici Šumeće, općina Travnik, na osnovu naredbe Općinskog suda Travnik, izvršen je pretres stana koji koristi N.U., gdje je također pronađeno više raznih materija za koje se sumnja da su opojne droge (speed, cannabis, ecstazy i dr.).

Osim toga pronađeni su i brojni predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga (staklena lula sa vidnim tragovima korištenja navedenih materija, više komada tzv. mrvilica pogodnih za usitnjavanje biljnih materija i dr.).

U suradnji sa nadležnim Županijskim tužiteljstvom, osumnjičena je lišena slobode i protiv iste slijedi poduzimanje zakonom propisanih mjera i radnji, navedeno je u priopćenju iz Ureda komesara MUP-a Srednjobosanske županije.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.