FOTO  CRNA GORA U sudaru autobusa i automobila dvoje mrtvih i 19 ozlijeđenih

Prometna nesreća kod Nikšića
Vijesti.me

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 8 sati i 30 minuta na magistralnoj cesti Danilovgrad - Nikšić poginule su dvije mlađe ženske osobe, a 19 je ozlijeđeno. Dvoje ozlijeđenih su u kritičnom stanju, dok su dvoje, od čega jedno dijete - u operacijskoj dvorani. Oni su smješteni u nikšićkoj bolnici.

Do nesreće, kako je priopćeno iz Uprave policije, je došlo u mjestu Cerovo, nadomak Bogetića, kada su se sudarili autobus i putnički automobil. Vatrogasci, policajci i zdravstveni radnici izvlače tijela stradalih iz autobusa kompanije 'Glušica' koji se nakon sudara prevrnuo i sletio u provaliju. Od 19 ozlijeđenih, dvoje je iz automobila, dok su ostali iz autobusa.

Saša R. iz Nikšića je prvi naišao i kada je vidio udes, on i Miladin B. su sišli da pomognu ozlijeđenima iz autobusa. Njih dvojica su krenuli za Podgoricu na pošao. Kako je kazao Saša R. mještani su već bili stigli i zvali hitnu i policiju, prenosi vijesti.me.

Zapovjednik Službe zaštite i spašavanja Općine Nikšić Veselin Gardašević kazao je da im je u 8 sati i 30 minuta od policije javljeno za nezgodu i da su odmah poslali dva vozila i sedmoro vatrogasaca. "Kada smo stigli vidjeli smo zaista težak prizor. Autobus je sletio u provaliju od dvdesetak metara", kazao je Gardašević.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.