Čapljinac pretučen u Mostaru i dalje u teškom stanju

Hitna pomoć nosila
Hercegovina.info

U petak navečer se u Ulici Stjepana Radića u Mostaru odigrala drama, kada je više osoba pretuklo jednog mladića, a koji je nakon tučnjave ostavljen da leži na nogostupu, te je prebačen u Sveučilišnu kliničku bolnicu (SKB) Mostar.

Službenici Policijske uprave Mostar su naknadnim provjerama utvrdili da se radi o I.J. (1998.) s područja Čapljine, a kod istog su liječnici u SKB konstatirali teške tjelesne ozljede.

'Dnevni avaz' je, na osnovu informacija dobivenih iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije, tijekom subote izvijestio da se radilo o sukobu pripadnika navijačkih skupina Bad blue boys i Torcida, što tek naknadnom istragom policijskih službenika treba biti utvrđeno.

Ovim povodom kontaktirali smo SKB Mostar, interesirajući se za zdravstveno stanje ozlijeđenog mladića, te je za Hercegovina.info iz Ureda za informiranje SKBM proslijeđena ova informacija: "Pacijent inicijala I. J. (1998.) smješten je na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar. Zadobio je teške tjelesne ozljede, ali nije životno ugrožen".

Za sada javnosti nisu poznati detalji ovog incidenta, odnosno zbog čega je mladić pretučen. Službenici Policijske uprave Mostar i MUP-a HNŽ poduzimaju mjere i radnje kako bi se ovaj slučaj rasvijetlio.