BUSOVAČA U prometnoj nesreći poginuo 27-godišnjak

Policijski automobil
Hercegovina.info

U četvrtak 4. lipnja oko 02:40 sati na magistralnoj cesti M-5, u mjestu Grablje, općina Busovača, dogodila se prometna nezgoda u kojoj je došlo do slijetanja sa ceste u rijeku Lašvu putničkog motornog vozila marke Passat, registarskih oznaka R. Slovenije.

Tom prilikom u vozilu je smrtno stradao A.M. (1993.), dok su I.K. rođen 1993. godine i T.T. rođen 1992. godine zadobili tjelesne ozljede, te su nakon ukazane liječničke pomoći u Domu zdravlja Busovača upućeni u Kantonalnu bolnicu Zenica.

Sve navedene osobe su iz Visokog.

U suradnji sa nadležnim Županijskim tužiteljstvom, očevidne radnje na mjestu događaja izvršili su službenici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave Kiseljak, koji poduzimaju druge mjere i radnje na utvrđivanju činjenica i okolnosti koje su dovele do navedene nezgode, navedeno je u priopćenju iz Ureda komesara MUP-a Srednjobosanske županije.

Podsjetit ćemo kako je nekoliko sati prije ove, kod Lukavca zabilježena teška prometna nesreća u kojoj su tri osobe smrtno stradale. Svi poginuli u toj nesreći su s područja Prijedora.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.