VIDEO  BURNO JUTRO Huligani po Mostaru razbijali sve pred sobom

Policija na ulazu u Stari grad
Hercegovina.info

Na ulicama Mostara u subotu oko 8 sati dogodio se incident u kojem je sudjelovalo oko 40 mladih osoba.

Kako navode očevici, navedena grupa se kretala naseljem Šemovac, preko Starog mosta, te Ulicom braće Fejića i Mladena Balorde. Kako saznaje Hercegovina.info, najjači okršaj se dogodio oko Tržnog centra 'Biosphere' u Fejićevoj ulici, te Ulici M. Balorde.

Sadržaj se učitava...

Alarmirane su sve policijske patrole koje su se uputile na mjesto događaja. Stakla na jednom ugostiteljskom objektu su polupana, dok je po ulicama ostalo dijelova kamenja, stakla i drugih predmeta.

Glasnogovornik uprave policije MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije Ljudevit Marić je za Hercegovina.info rekao kako je na ulicama Mostara oko 8 sati došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane veće grupe huligana.

"Materijalne štete ima, te se na mjestu događaja vrši očevid. Također, poduzimaju se operativno - tehničke mjere i radnje na identifikaciji osoba, a po završetku tog dijela posla, prema istima će biti poduzete zakonom propisane mjere".

Nakon rušilačkog pohoda, policija je grupu huligana sprovela od sredine Ulice M. Balorde (Carina) prema Carinskom mostu i dalje prema hotelu 'Ero'. Kako neslužbeno saznajemo, ozlijeđena je jedna osoba koja je zadobila neutvrđen stupanj ozljeda. Također, nakon stavljanja pod kontrolu grupe huligana, u okolnim ulicama i napuštenim objektima pronađeni su odbačeni predmeti (palice, kamenja) koji su se koristili ili su mogli biti korišteni u ovom incidentu.