FOTO  ASFALTIRAN I ŠAHT Predizborni radovi u Mostaru već pucaju po šavovima

Šaht balinovac odvod
hercegovina.info

Pred nama su općinski, lokalni, tj. komunalni (komuna = općina) izbori, kada konačno i građani Mostara odlučuju o tome tko će voditi brigu o ovim problemima i znati ih riješiti, o komunalnom otpadu, o tome tko će riješiti pitanje da kad god kiša padne da grad ne pliva (a milijuni eura uloženi u pročistače), a ne o izboru člana Predsjedništva, o ugroženosti ustavnih prava i sl., nezaposlenosti, što su teme za Opće, odnosno parlamentarne izbore.

Tek nakon što je prije desetak dana završena rekonstrukcija i urađeno novo asfaltiranje ulice IV. bojne na Balinovcu, Trgu Tihomira Mišića, a jesenska kiša jutros pala, i to ne obilno kako nas kišno vrijeme tek u sljedećim mjesecima očekuje, rad gradskih službi je već došao do izražaja.

Naime, odvod na "saniranom" dijelu ulice pred kioskom na Balinovcu je tek na prvi pogled odvod, a zapravo je posve začepljen asfaltom i ne propušta vodu, što se jasno vidi na fotografiji. Građani Balinovca se s pravom pitaju šta će tek biti kada počnu obilnije kiše, kad s jutrošnjom slabijom kišom imamo ovakav prizor "bazena".

Podsjetimo, radovi su dio projekta Cesta M6.1 - Sanacija asfaltnog kolnika M6.1_010 Široki Brijeg - Mostar, ulaz u Mostar i cesta M17.4 sanacija asfaltnog kolnika (crna točka Potpolje), dionica 002 Čitluk - Međugorje - Ljubuški.

Izvođač radova bila je tvrtka HP Investing dok je nadzor vršio IPSA Institut Sarajevo.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.