Stanari Ulice kneza Domagoja pisali inspekciji, Đidelija kaže da će izaći na teren

Hotel Mostar
hercegovina.info

Stanari Ulice kneza Domagoja tražili su od gradske inspekcije da izađe na teren i utvrdi je li širenje Hotela Mostar legalno. 

Potvrdio je to za hercegovina.info šef Službe za inspekcijske poslove Grada Mostara, Hilmo Đidelija. Po njegovim riječima, inspekciji su stigla dva pisma stanara te će inspekcija izaći na teren.

Podsjetimo, i na redakcijsku adresu portala hercegovina.info stiglo je pismo stanara Ulice kneza Domagoja u Mostaru, koji, između ostalog, tvrde da se Hotel Mostar nadograđuje bez ikakvih dozvola.

Kontaktirali smo i Hotel Mostar koji je tvrdio da je širenje u okviru postojećih dozvola, za koje nisu potrebne nove dozvole. Iz Službe za građevinske propise kazali su našem portalu da Hotel Mostar nije predavao nikakve zahtjeve za proširenje, a da se novoizgrađeni dio ne uklapa u projekt za koji već imaju dozvole.

Zanimljivo je da je i na našu redakciju, baš kao i Inspekciji stiglo još jedno pismo iz Ulice kneza Domagoja, iz čega bi se dalo naslutiti da dvije skupine stanara odvojeno ukazuju na isto.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.