RASPUDIĆ: To su gomile laži, sve ću ih tužiti!

zračna luka mostar

Nakon niza medijskih napisa oko Zračne luke Mostar, gdje se bivšeg direktora optužuje da ju je bacio na koljena, da je nenamjenski trošio sredstva i slično, oglasio se i Marin Raspudić.

U kratkoj telefonskoj izjavi za naš portal Raspudić najavljuje tužbe, a kaže da je njegova jedina krivnja što nije dopustio gašenje Zračne luke Mostar.

“To je gomila laži i neistina, neki subjektivni animoziteti. Trenutačno sam na putu za Banja Luku, sutra ću to demantirati, to je gomila laži”, kaže Raspudić dodavši da će sutra sve taksativno navesti, pravu istinu o svemu.

Istaknuo je da medijska prepucavanja nisu u interesu ni Zračnoj luci, ni djelatnicima, ni nikome. Upitan o negativnom revizorskom izvješću Raspudić je kazao da će nažalost morati spomenuti kolege, direktore zračnih luka koji su milijunska kapitalna sredstva trošili na plaće, a što iz federalnog ministarstva ne vide spornim, dok se Zračnoj luci traži dlaka u jajetu.

Podsjetimo, Amadeo Mandić, pomoćnik federalnog ministra prometa i komunikacija u izjavi za BHRT optužio je Zračnu luku Mostar za nenamjensko trošenje novaca u iznosu od 150 tisuća maraka, kazavši da su ista korištena kao kapitalna sredstva, umjesto za subvencioniranje tekućih poslova.

Uz Mandića medijima u Sarajevu izjavu je dao i predsjednik sindikata radnika Zračne luke Mostar Darko Buntić koji je, između ostalog kazao da je situacija u Zračnoj luci takva da gora ne može biti, a za isto je optužio bivšeg direktora Raspudića. No, i Raspudić poručuje da ima što reći, te da će svi mediji pravu istinu o Zračnoj luci Mostar saznati već sutra.

Nju svakako željno isčekuje i 60-tak djelatnika, kojima su sredstva za umanjene plaće osigurana tek do kraja godine.

U međuvremenu, Zračna luka koju smo nedavno i posjetili djeluje kao živi mrtvac, zrakoplovi niti slijeću niti uzlijeću, a radnici čekaju sudbinu. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.