PA TI PIŠI OPET PO FACEBOOKU Prijetio Dodiku i Vučiću pa ga uhitili

Facebook
Ilustracija

Policijski službenici Odjela za visokotehnološki kriminalitet Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutarnjih poslova /MUP/ Republike Srpske saslušali su osobu iz Trebinja čiji su inicijali G.K, koja se sumnjiči da je na društvenoj mreži "Fejsbuk" prijetila srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Protiv G.K. će u narednom razdoblju biti podneseno izvješće nadležnom okružnom tužiteljstvu o počinjenom kaznenom djelu ugrožavanje sigurnosti, priopćeno je danas iz MUP-a Republike Srpske.

Pripadnici Odjela za visokotehnološki kriminalitet zaprimili su informacije o prijetnjama upućenim Dodiku i Vučiću, a koje su uočene na društvenoj mreži "Facebook".

O svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, koji je prijetnje okvalificirao kao kazneno djelo ugrožavanje sigurnosti, a policijski službenici Odjela za visokotehnološki kriminalitet su u suradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Trebinje identificirali osobu i utvrdili da je riječ o G.K. iz Trebinja, javlja Srna.