ODGOĐENA I TARČA Vitezovi će zasjedati oko novog termina

Stolačka tarča
PR

Poput niza drugih manifestacija u zemlji i inozemstvu otkazana je Stolačka tarča. Ta, u BiH i šire jedinstvena manifestacija trebala se ove godine po šesti put održati u Stocu.

Tarča je bila u planu 22. i 23. svibnja ove godine, no otkazana je radi situacije oko koronavirusa, kažu za hercegovina.info iz Udruge stolačkih vitezova, koja izražava veliki žal radi otkazivanja manifestacije.

U planu je bilo dosta noviteta što se tiče programa kao i nekih novih viteških skupina iz inozemstva, te smatramo da bi samu manifestaciju digli za još jednu razinu. Naš dugogodišnji suradnik Zdravko Terkeš i ove godine je imao sjajnu zamisao što se tiče promidžbenog spota za Tarču, međutim do realizacije nije došlo. U zamjenu je snimio, možemo reci ‘simpatični’ mini-spot u trajanju od 1:10 min, koji mozete pogledati na našoj facebook stranici Stolačka tarča”, kažu iz Udruge.

Vitezovi Hercegovi uskoro zasjedaju za okruglim stolom gdje će donijeti odluku o tome kad bi se manifestacija mogla-trebala održati, te će javnost biti pravovremeno obaviještena. Ovim se putem želimo zahvaliti svima onima koji prate rad udruge te se nadamo skorom druženju. Ostajte nam dobro”, poručuju stolački vitezovi.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.