NIZ LOŠIH VIJESTI Dr. Arapović u izolaciji, dvije liječnice van igre, dvije žene preminule

Doktor Arapović
Hercegovina.info

Na današnjoj konferenciji za tisak Stožera civilne zaštite u HNŽ-u uslijedio je niz loših vijesti sa terena.

Nakon što je na koronavirus pozitivan načelnik Čitluka Marin Radišić u opasnosti su čelni ljudi Stožera u HNŽ-u, a dr. Jurica Arapović, koji se trebao obratiti javnosti i sam je u izolaciji.

Pozdravljam vas u ime profesora Arapovića koji je od jučer u samoizolaciji 14 dana, budući da je na Klinici za infektivne bolesti imao umjereno rizičan kontakt. On je na sreću negativan, i pridržava se mjera izolacije. Također, pozitivna je još jedna liječnica u našoj Klinici, a jedna je u samoizolaciji tijekom 14 dana“, zaključio je dr. Siniša Skočibušić.

Odgovarajući na novinarski upit kazao je da je liječnica koja je pozitivna također s Klinike za infektivne bolesti, što će uz izolaciju dr. Arapovića dodatno opteretiti rad.

Konferencija za tisak je počela informacijom o dvoje preminulih u zadnja 24 sata u COVID bolnici u Mostaru, ženske osobe iz Konjica (1942.), i ženske osobe iz Čitluka (1937.) U HNŽ ima 20 novooboljelih, ukupno 123 zaraženih od koronavirusa.

Na kisiku je 9 osoba, a na respiratoru 5 osoba s područja tri županije koje gravitiraju Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru, kazao je savjetnik premijera HNŽ-a Darko Juka.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.