Kakvo nas vrijeme očekuje naredna tri dana?

Jajce - vodopad
Hercegovina.info

Danas će u našoj zemlji preovladavati oblačno vrijeme s kišom. Dnevna temperatura od 10 do 16, na jugu i sjeveru do 21 °C.

U četvrtak 7. svibnja očekuje se pretežno sunčano vrijeme. U jutarnjim satima, u središnjim i istočnim područjima Bosne može biti magle i niskih oblaka. Jutarnja temperatura od 1 do 7, na jugu do 9, a najviša dnevna od 12 do 18, na jugu i sjeveru do 21 stupanj.

Za petak, 8. svibnja predviđeno je sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura od 3 do 8, na jugu do 10, a najviša dnevna od 16 do 21, na jugu i sjeveru do 24 stupnja.

U subotu, 9. svibnja očekuje se sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tijekom dana, postupno povećanje oblačnosti. Razvojem oblačnosti, ponegdje u središnjim i jugozapadnim djelovima moguća je kiša ili kratkotrajni pljusak sa grmljavinom. Jutarnja temperatura od 6 do 11, na jugu do 14, a najviša dnevna od 17 do 23, na jugu i sjeveru do 26 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.