Jandroković udara ispod pojasa, Raspudiću poručio 'Imam troje djece… s istom ženom'

Gordan Jandroković, Kolinda Grabar Kitarović, HDZ, Nino Raspudić, Gordan Jandroković, njonjo, Jandroković, policija

U HRT-ovoj emisiji Nedjeljom u 2 danas je gostovao filozof, književnik i kolumnist Nino Raspudić koji je najavio da će na parlamentarne izbore izaći s Mostom. Na samom početku emisije, Raspudić je rekao kako izlazi kao neovisni kandidat u jednoj od zagrebačkih jedinica, ali nije htio otkriti u kojoj. “Lovim Jandrokovića”, rekao je.

Upravo taj dio, Večernji list je stavio u naslov svog teksta koji je šef Sabora Gordan Jandroković maloprije podijelio na svom Facebooku uz prilično neukusan status. Napisao je ovako: ‘Nisam gledao. Bio sam kod kćeri na ručku. Naime, imam troje djece… s istom ženom”.

Jandroković evidentno aludira na činjenicu da se Raspudić nedavno drugi put oženio te da je s novom suprugom Marijom Selak Raspudić nedavno dobio dijete. Raspudić, koji u medijima nerijetko propagira svoje konzervativne stavove, ranije se razveo od supruge s kojom također ima dijete.

Nedavno su mu smetali Bernardićevi ‘primitivni istupi’

Inače, gospodina Jandrokovića nedavno je ozbiljno uzrujao istup šefa SDP-a Davora Bernardića koji ga je nazvao “rektalnim alpinistom”. Jandroković je danima u medijima pričao kako Bernardića taj primitivni istup diskvalificira kao “političara i čovjeka”.

Govorio je i kako se ne želi spuštati na razinu primitivnih uvreda i valjati se po blatu s frustriranim ljudima, a najavio je i da će šefa SDP-a tužiti zbog povrede časti i ugleda.