Evo kakvo nas vrijeme očekuje narednih dana

Pljusak u Mostaru
Hercegovina.info

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima u većem dijelu Bosne sa kišom. Poslijepodne lokalni pljuskovi, ponegdje praćeni grmljavinom, očekuju se u Hercegovini i u dijelovima središnje i istočne Bosne. Vjetar slab promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura od 16 do 22, na jugu do 25 stupnjeva.

U srijedu će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima sa kišom u južnim i jugozapadnim djelovima. Tijekom dana, lokalni pljuskovi se očekuju u većini područja. U Hercegovini je moguća grmljavina. U večernjim satima postupno smanjenje oblačnosti. Jutarnja temperatura od 11 do 18, na jugu do 20, a najviša dnevna od 19 do 25 stupnjeva.

U četvrtak prijepodne umjereno oblačno vrijeme. Poslijepodne smanjenje oblačnosti. Povremeni i slabi lokalni pljuskovi su mogući u Hercegovii i na istoku Bosne. Jutarnja temperatura od 11 do 17, na jugu do 21, a najviša dnevna od 18 do 23, na jugu do 26 stupnjeva.

Za petak se prognozira malo do umjereno oblačno vrijeme. Nešto sunčanije se očekuje na jugu. Tijekom dana, razvojem oblačnosti, u središnjim i istočnim područjima moguć je i kratkotrajni lokalni pljusak. Jutarnja temperatura od 11 do 17, na jugu do 21, a najviša dnevna od 17 do 23, na jugu do 26 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.