ELEKTROPRIVREDA HZHB Nijednom korisniku nije isključena struja

Struja
hercegovina.info

Elektroprivreda HZHB tijekom epidemije niti jednog korisnika nije isključila, kućanstvima uopće nije slala opomene zbog neplaćanja računa, a opomene su krenule samo za dug nastao prije epidemije - gospodarstvenicima, potvrdila je za hercegovina.info Marija Buntić, rukovoditelj sektora korporativnih komunikacija u tom poduzeću.

Gospodarstvenici koji nisu radili i nemaju dug, a i za stari dug se moguće dogovoriti i postići sporazum za plaćanje, tvrdi ona.

“Sa svakim kupcem se dogovaramo, i cilj nam je svima izaći maksimalno u susret. Razumijemo situaciju kojom smo i mi sami pogođeni, kao i svi ostali i svaki gospodarstvenik može doći na dogovor i sporazumiti plaćanje kako može”, pojasnila je Buntić.

Buntić kaže da su ponosni što za vrijeme epidemije nije bilo problema s opskrbom električne energije, i sretni što među više od 2000 radnika nema pozitivnih na koronavirus.

Za razliku od Elektroprivrede, Eronet je i privatnim korisnicima poslao opomene za prve mjesece ove godine, također za dug nastao prije epidemije. Iz tog poduzeća su za naš portal izjavili sa se sukladno popuštanju mjera i oni u svibnju vraćaju redovitim aktivnostima i procesima.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.