Ženama 30-te donose više zabave, samosvijesti i seksa

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
a što je najvažnije, to su najbolje godine za seks, tvrde liječnici. - Najbolji seks uživaju žene od 30-te do 40-te godine. Razlog je više psihološki nego hormonalni. Žene su u toj dobi stabilnije, samosvjesnije i prihvaćaju sebe - objasnio je ginekolog Charles Rockhead.

Žene u 30-ima već poznaju muške slabosti koje mogu iskoristiti u svoju "korist", znaju razliku između ljubavi i požude, pametnije su, imaju više razumijevanja i bolje mišljenje o sebi, a sve to im pomaže i u boljem seksualnom životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- U razdoblju od mlade ka srednjoj dobi, žene bi htjele imati djecu, napredovati u karijeri te razviti mnoge druge vještine kako bi bile samouvjerene i sigurne. Sve je u emocionalnoj i duhovnoj zrelosti - ističe doktor Sidney McGill.

Ulaskom u vezu, žene u 30-ima točno znaju što žele. One više nisu sretne što su našle svog čovjeka, već počinju osjećati da je njihov čovjek sretnik što ima njih.
Žele ostaviti dojam

Žene u 30-ima svjesne su svojeg izgleda i gdje god se pojave žele ostaviti dojam. U tim godinama češće se odlaziti na masaže, osvježavati se frizurama i njegovati kremama, sve kako bi bile zadovoljne i osjećale se dobro. Kao rezulat toga, žena u 30-ima lakše će privući muškarce.

24sata.hr

Vezani članci