Potvrđeno: Mila ide u Ameriku, dobila je plan liječenja

Vidi originalni članak
Roditelji su od američke bolnice dobili početnu procjenu na temelju sve medicinske dokumentacije koju su poslali. Ispostavljen im je račun od 3 milijuna dolara, koji s popustom iznosi 2,3 milijuna dolara. Za taj novac nude im se dvije kemoterapije uz transplantaciju.

Plan američke bolnice

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smatrali su da će procjena uključivati i naprednije metode liječenja, uključujući kemoterapiju, transplantaciju i eksperimentalnu terapiju. Na upit majke što će biti ako plan samo s kemoterapijom i transplantacijom zakaže, u početku nisu dobili službeno konkretan odgovor. Američkoj bolnici poslan je upit da li postoje mogućnosti za liječenje imunoterapijom i eksperimentalnim metodama liječenja. Dobila je odgovor da će ju nazvati nakon što se konzultiraju sa svojim onkološkim timom.

Iz filadelfijske bolnice su ih maloprije nazvali i ponudili joj sljedeći plan:

Mila će primiti kemoterapije i transplantaciju. Ako ne bude odgovarala na njih, u tom slučaju bolnica konzultira sve centre u svijetu. Uplaćena sredstva se preusmjeravaju u odgovarajući centar. Dakle, ako zakaže linija liječenja u filadelfijskoj bolnici, preusmjerava se na sljedeći centar u kojemu će joj omogućiti ono što joj bude potrebno.

Financijska direktorica filadelfijske bolnice odmah je upitala Milinu majku dolazi li te hoće li joj poslati medicinsku pratnju na aerodrom.

Index.hr

Vezani članci