Potpora prestanku pušenja

Vidi originalni članak
Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, s ciljem promoviranja zdravih životnih odabira i potpore prestanku pušenja, javno objavljuje natječaj 'Pušenje odbaci, lovu nabaci!', piše N1.

Natječaj je namijenjen svim punoljetnim pušačima (ženama i muškarcima), s prebivalištem na području Požeško-slavonske županije, koji su spremni pokušati prestati pušiti i održati apstinenciju od nikotina, u trajanju od trideset dana, počevši s prvim danom korizme 06.03.2019., a zaključno sa 04.04.2019. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natječaj će biti otvoren od 18. veljače 2019. do uključivo 5. ožujka 2019. godine. Sve prijave nakon 5. ožujka neće biti prihvaćene.

Uvjet za sudjelovanje u natječaju je da je kandidat svakodnevni pušač duhana i/ili konzument duhanskih proizvoda, sa 'stažom' od barem godine dana. Kandidat osobno popunjava prijavu za sudjelovanje u natječaju, te obvezatno predlaže jednu osobu - člana obitelji, kao svjedoka prestanka pušenja.

Pobjednici natječaja odlučit će se izvlačenjem između svih prijavljenih kandidata koji udovolje uvjetima te apstiniraju od duhana i nikotina u trajanju od mjesec dana.

Javno izvlačenje i dodjela svih nagrada planirana je 4. travnja 2019. Pobjednik natječaja bit će nagrađen poklon bonom u iznosu od 3.000,00 (tri tisuće) kuna. Bit će podijeljeno još devet nagrada drugog reda u obliku poklon bona u iznosu od 750,00 (sedam stotina i pedeset) kuna svaki.

Prijave se obavljaju isključivo osobno u Službi za javno zdravstvo Zavoda za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, Županijska 9. u Požegi, ponedjeljak od 11 do 13 sati, te srijedom i petkom od 08 do 10 sati, četvrtkom od 15.30 do 19.30 sati.

Vezani članci