Oko 350 medicinskih sestara iz regije dolazi u Mostar na simpozij

Vidi originalni članak
...sestara/tehničara s međunarodnim sudjelovanjem koji će se održati danas i sutra, 15. i 16. rujna 2017., na Medicinskom fakultetu. Na simpoziju se očekuje nazočnost više od 300 medicinskih sestara i tehničara iz cijele regije, kao i dolazak mnogih uglednika iz društvenog, javnog i političkog života. Ovogodišnja tema simpozija je "Indikatori kvalitete zdravstvene njege". Svečano otvorenje simpozija bit će upriličeno danas u 12 sati na Medicinskom fakultetu. Odmah nakon svečanog otvaranja simpozija, u 13 sati bit će upriličena promocija knjige "Rad s grupom" autora prof. dr. sc. Mire Klarića i suradnika, koju će promovirati prof. dr. sc. Ante Kvesić, ravnatelj SKB-a Mostar, prof. dr. sc. Milenko Bevanda, dekan Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, i doc. dr. sc. Nada Prlić s Medicinskog fakulteta iz Osijeka. - Dolaze nam medicinske sestre iz RH, Slovenije, Srbije i veliki broj iz BiH.

Očekujemo kako će oko 350 medicinskih sestara biti na simpoziju, a njih oko 50 će aktivno sudjelovati u događajima. Pokazano je veliko zanimanje za taj događaj. Indikatori kvalitete zdravstvene njege su jako značajan pokazatelj na koji način radimo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tim povodom uradili smo i anketu među pacijentima koja će nam pokazati koliko su naši pacijenti zadovoljni kvalitetom usluge koju dobivaju u SKB-u Mostar - rekla nam je predsjednica Organizacijskog odbora simpozija i glavna sestra mostarske bolnice Zdravka Lončar. Zahvaljujući njoj i njezinu timu, ovaj simpoziji podignut je na iznimno visoku razinu.

Vecernji list

Vezani članci