Na izmaku snaga: Anđelka Andričić moli pomoć za liječenje svog sina

Vidi originalni članak
Brine se za sina Markicu koji boluje od cerebralne paralize i njegove dvije sestre, od kojih je jedna redovita studentica na Hrvatskim studijima, a druga vrlo dobra učenica koja pohađa osmi razred osnovne škole, piše Rama-prozor.info

Ovo nije prvi put da se obitelj Andričić spominje u medijima. Naime, Anđelka je već bila primorana tražiti pomoć 2012. Razlog - siromaštvo, bijeda i neimaština. S obitelji je tada živjela u zagrebačkom Zapruđu, u stančiću od svega 29 metara kvadratnih, koji nije bio primjeren za život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Markica sad već mjesecima ima otvorene dekubitalne rane koje su nastale zbog čestih boravaka u Klinici za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević uslijed infekcije mokraćnog mjehura koja se pojavila 2014. godine. Liječnici u Zagrebu preporučili su rezanje obje noge u kuku na što ni Markica ni majka nisu pristali.

U lipnju prošle godine obratili su se liječnicima u Njemačkoj, a zatim i u Austriji. Liječnici su pristali na operaciju. No, kako majka Anđelka kaže, na traženje objašnjenja u nadležnim bolnicama gdje je Markica hospitaliziran nije naišla na ikakvo razumijevanje.

Slala je apel za pomoć na sve strane pa i portalu Rama-prozor.info. U apelu piše:

„Dragi moj narode imate lijepe i tople pozdrave od mog sina Markice i njegove mame Anđelke. Molim vas nemojte nas ignorirati, nego čujte vapaj mog sina Markice. Pomozite mu i vama će dragi Isus pomoć! I moj će sin ako Bog da ustati na svoje noge i zaraditi svoje novce i vama će uzvratiti. Još vas jednom moli da mu pomognete. Voli vas Markica brat po dragom Isusu."

Sredstva za liječenje Markice Andričića i dalje možete uplatiti na ime:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Markica Andričić, Zagrebačka banka, HR 1023600003237802475 SWIFT/BIC: ZABAHR2X

Kontakt: Anđelka Andričić: 098/958 47 22 Adresa: 10360 Sesvete, 144. brigade Hrvatske vojske

Vezani članci