FOTO  Mostar: Sutra zajedničko gledanje filma Kraljev govor

Vidi originalni članak
...i kliničari koji se bave mucanjem zajednički obilježavaju Međunarodni dan svjesnosti o mucanju kako bi poboljšali razumijevanje izazova s kojima se suočavaju osobe koje mucaju.

Mucanje je poremećaj tečnosti govora u kojem je normalan tijek govora prekinut čestim ponavljanjem ili produljivanjem govornih glasova, slogova ili riječi ili osoba jednostavno ima teškoću sa započinjanjem govora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako želite saznati nešto više o tome što su ustvari poremećaji tečnosti govora, poznatiji kao mucanje i brzopletost te koji su to kompenzacijski mehanizmi i tehnike koje pomažu ljudima s teškoćama govorne tečnosti, studenti logopedije vas pozivaju da nam se pridružite 22. Listopada u 17:00 u amfiteatru Sokrat, Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru gdje ćemo prikazivati britanski film ,,Kraljev govor'' .

"Kraljev govor" je s 4 Oscara nagrađen film , o kralju Georgeu VI koji se borio sa mucanjem i naposljetku izborio zahvaljujući svom logopedu Lionelu Logueu te uspješno preuzeo englesku krunu.

S kojim se sve strahovima i problemima morao suočiti, koliko su oni bili teški i frustrirajući i kako se suočio s njima doznajte zajedno s nama 22.10 u 17:00 u amfiteatru Sokrat, Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru.

Vezani članci