FOTO  Vremenski putnik iz Mostara tvrdi da je stigao iz 2099. godine i pokazao fotke grada na Neretvi

Vidi originalni članak

Navedeni gospodin došao je u našu redakciju i donio fotografije za koje odgovorno tvrdi da su snimljene 2099. godine u Mostaru. U naše vrijeme je kaže doputovao u vremenskom stroju popularnog naziva Ajmo na fuka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

M.I. kaže da ima 30 godina i da u tom Mostaru iz budućnosti radi kao turistički vodič, te da prevodi turiste s jedne obale Neretve na drugu i obratno.

Na našu opasku da se fotografije Mostara za koje on tvrdi da su iz 2099 nište ne razlikuju od ovih današnjih, on je rekao:" Možda ste u pravu, ali pošto u gradu nema Gradskog vijeća još od vremena mojih pradjedova vrijeme u gradu je davno stalo".

Našeg neobičnog gosta pitali smo što je sa sportom u gradu?

"Sport ne postoji. Zadnji sportaš je napustio grad još tamo 2038. godine kada se semafor u dvorani nakon 348 popravaka jednostavno više nije mogao popraviti, a nedugo zatim je pukla konstrukcija koja drži koš. Nakon toga netko je stavio katanac i zaključao dvoranu.

To se dogodilo u novoj dvorani?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne znam na koju novu mislite, samo je jedna u gradu dvorana bila.

Mislimo na onu u centru grada.

Koliko ja znam ta se nikada nije napravila, dva puta su rušili temelje i dizali nove, ali nikada nije izašla iz zemlje. Sada je to muzej sporta koji se zove: Mostar je nekada bio grad sporta.

Što je sa infastrukturom u gradu?

Izvode se završni radovi na kolektoru, trebalo je davno to završiti, ali uvijek se netko sjeti da je nešto zaboravio i onda se opet kopa ponovo.

Kako se Mostarke nose u 2099.godini?

Bezzeee, ta će se one nosit!

Da ne duljimo pogledajte fotografije koje nam je donio M.I. te sami prosudite njihovu autentičnost.

HERCEGOVINA.info