Shrek i Fiona najbolja maska 19. Ljubuškog karnevala

Vidi originalni članak
Time je završio službeni dio programa 19. Ljubuškog karnevala, a zabava se nastavila i nakon dodjele nagrada. Dodijeljene su tri nagrade u dječjoj konkurenciji, pet nagrada u velikoj konkurenciji i jedna nagrada za najbolju karnevalsku skupinu. Nagradu za najbolju karnevalsku skupinu ove godine je dobio Dječji vrtić Ljubuški.

Za svoju kreativnost i maštovitost dobili su jednodnevni izlet u Hercegovini po vlastitom izboru. U dječjoj konkurenciji treću nagradu je osvojio mali taliban, drugu nagradu dvije mišice a prvu nagradu mala Snjeguljica.Dobitnik prve dječje nagrade za najbolju masku je Lana Herceg iz Prologa, javlja ljportal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svim dobitnicima dječjih nagrada uručene su poklon igračke trgovačkog centra Namex. U velikoj konkurenciji peta nagrada je bila poklon bon marketa Prolog u vrijednosti od 50km, a petu nagradu su osvojile dvije mišice. Četvrtu nagradu, nogometnu loptu, osvojila je maska zombiji. Treću nagradu osvojila je maska udavača i bogati mladoženja.

Njima je uručena nagrada večera za četiri osobe u restoranu Etno kuca u Šurmancima. Drugo mjesto u jakoj konkurenciji osvojila je maska vojni. Vojniku je uručena nagrada umjetnička slika Art galerije Herceg. A prva nagrada ovogodišnjeg izbora bila je poklon bon salona namještaja Tehno Fenix u vrijednosti od 500km.

Prvu nagradu osvojila je maska Shrek i Fiona. Dobitnici „Nobelove nagrade" za najbolju masku su Antonio Jelavić i Jagoda Jelavić iz Ljubuškog. Svim dobitnicima nagrade su uručili predstavnici Karnevalskog društva Prolog na čelu sa meštrom od karnevala.

Vezani članci