Unaprijedite vaše prodajne vještine

Vidi originalni članak

Zapravo, prodajne vještine dio su svakodnevne komunikacije i međuljudskih odnosa. Zbog toga možemo reći da se radi o univerzalnim vještinama koje nisu strogo vezane za pojednice koji rade u prodaji nego su te vještine potrebne svima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje prodajne vještine imate priliku unaprijediti na jednodnevnom seminaru "Prodajne vještine" kojeg organizira Centar za obuke INTERA Tehnološkog Parka u suradnji s renomiranom konzultantskom kućom Adizes South East Europe, čiji su klijenti brojne poznate svjetske kompanije. Seminar će se održati 13.4.2016. s početkom u 9.00 sati, a prijave su otvorene do 10.4.2016. Predavač je Hrvoje Bogdan, partner i direktor ASEE Hrvatska.

Što Vaši klijenti očekuju od vas, znate li kako se predstavljate kupcu, koje su faze prodajnog razgovora i je li bolje pričati ili pitati neke su od tema koje se obraditi.

Prodajne vještine se mogu naučiti i unaprijediti i baš zato učite od profesionalaca.

Seminar je namijenjen direktorima, menadžerima, voditeljima odjela, prodavačima i svim zainteresiranim pojedincima. Polaznici seminara će dobiti certifikat o sudjelovanju.  U cilju kvalitete seminara broj sudionika je ograničen.

U ugodnoj radnoj atmosferi kroz interakciju s predavačem i ostalim sudionicima unaprijedite Vaša poslovna znanja iz prodaje i proširite Vaše horizonte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više informacija o seminaru i načinu prijava možete pogledati na http://bit.ly/1Y2uDkp

Vezani članci