INTERA Tehnološki Park dobitnik priznanja za doprinos razvoju poduzetništva na području Jugoistočne Europe

Vidi originalni članak

Ovo priznanje se dodjeljuje poduzetnicima i menadžerima , kao i organizacijama, institucijama, koje su posebno doprinijele i doprinose razvoju poduzetništva u Jugoistočnoj Europi po čemu je prepoznata i naša organizacija ITP. Dodjela je održana na Regionalnom summitu poduzetnika „300 NAJBOLJIH".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žiri, koji je bio sastavljen od eminentnih imena kao što su prof. dr. Boris Tihi, dr. Sandra Švaljek i prof. dr. Sinša Zarić, je između velikog broja kandidata odabrao INTERA TP. Time je INTERA TP postao dobitnik prestižne nagrade koja dokazuje ustrajnost i rad na razvoju poduzetništva.
Podsjetimo, INTERA Tehnološki Park kroz program poslovnog inkubatora, koji je orijentiran na IT bazirana poduzeća, radi na promociji i jačanju poduzetništva i poduzetničkog duha. Dokaz tome jest i impozantan broj od aktivnih 13 timova u procesu predinkubacije i inkubacije, koji se sastoje od mladih ljudi. Pored poslovnog inkubatora, INTERA kontinuirano organizira i različite radionice i događaja na kojima se promiče poduzetništvo, što redovno rezultira velikom posjećenošću.

Što drugo reći, nego čestitati laureatima iz Mostara, koji u sivilu daju tračak svjetlosti i želimo im još puno ovakvih priznanja i usješnih projektnih i poduzetničkih priča!

 

Vezani članci