Kako smanjiti broj prijatelja na Facebooku?!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
- Postavljanje jako puno fotografija i označavanje prijatelja na njima. Naravno da je dobro postaviti na Facebook poneki album, ali postavljanje svake fotografije, sa svakog mogućeg izlaska, šetnje, a posebno smiješnih fotografija je dobar način za smanjivanje broja prijatelja.

- Česti statusi o svemu što radiš. Jesi li siguran da tvoji prijatelji žele znati da si ti danas pojeo najbolji hamburger na svijetu, pa da si zatim išao popiti kavu s prijateljem, pa igrati pikado, zatim na večeru kući, pa gledao televiziju... Ukoliko sve to objavljuješ svaki dan broj tvojih prijatelja će značajno početi opadati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Previše samopromocije. Imaš najboljeg prijatelja na svijetu, ti si najbolji u onome što radiš, ukoliko nešto novo napraviš svima šalješ obavijest, otvoriš nekoliko svojih fan stranica i pozivaš sve svoje prijatelje da se učlane.

- Svoje svađe/prekid rješavaš preko Facebook zida. Postavljanje statusa, objava, pjesama kojima drugima pokazuješ kako je tvoja bivša cura potpuno nezanimljiva će zasigurno značajno smanjiti broj tvojih prijatelja.

tehton.covermagazin.com

Vezani članci