Facebook pokrenuo Facebook for Business

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Osim za komunikaciju, Facebook služi i kao moćan alat za promociju branda. Kako Google+ još ne dopušta korištenje javnog profila (pravne osobe), ljudima za sada ostaje samo Facebook i njegove Facebook stranice. Iako su Facebook pages vrlo dobar način za promociju tvrtke, proizvoda i usluge, većina ljudi ne zna u potpunosti iskoristiti sve prednosti ovakvog načina pomocije.

Kako bi Facebook pomogao malim tvrtkama, prije nekoliko dana je pušten u opticaj novi način vođenja stranica - Facebook Business.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Facebook for Business vas vodi korak po korak kroz objave, reklame i sponzorirane priče koje mogu povećati broj fanova i interakcija na Facebook pageu te u konačnici i povećanje prometa same web stranice. Dakle, Facebook svaki od tih koraka objašnjava na vrlo jednostavan način tako da je lagano shvatiti kako što treba raditi.

S obzirom na to da Facebook oglašavanje ima samo pozitivne učinke, jer čak i s manjim ulaganjima svoj brand možete učiniti poznatim. Preporučamo vam da razmislite o ovakvom načinu promocije i pokrenete Facebook stranicu za svoj brand.

facebook-hrvatska.com

Vezani članci