Evo što profilna fotografija na facebooku govori o vama

Vidi originalni članak

Uz pomoć profilne slike predstavljamo svoj ime i prezime u Facebook zajednici. Tu sliku mogu vidjeti svi. Zbog toga je ona pomno odabrana. Što njena profilna slika govori o njoj?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crno-bijela fotografija

Svi znamo da bolje izgledamo na crno bijelim fotografijama. Ozbiljnije. Zgodnije. Zanimljivije. Nekako smo art. A takav dojam ona i želi ostaviti. Ako je riječ o lijepoj slici, cura je profinjena. No imajte na umu - njoj je prvi dojam veoma važan. Cura želi ostaviti dobar dojam.

Fotografija sa sunčanim naočalama

Vidimo se, ali zapravo nas nitko u potpunosti ne vidi. Jer skrivamo svoje oči, a znamo da su ona ipak glavna na licu svake osobe. Ona želi ispasti cool i tajanstveno. Ili je jednostavno nefotogenična, a ruku na srce, svi dobro izgledamo sa sunčanim naočalama.

Slika s likom iz crtića ili stripa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nasmijano gleda u svoju majicu na kojoj je Mickey Mouse. Grli veliku Hello Kitty igračku. Ona je zaigrana i vesela. No možda i pomalo naivna.

Slika s kućnim ljubimcem

Ona obožava svoju mica macu ili čupavog maltezera. Imajte na umu da morate biti dragi i njenom kućnom ljubimcu. I pogotovo morate voljeti životinje.

Polugola fotografija

Na prvi je svakako primamljivo, no takva cura očajnički traži pažnju. Fotografije u kojima se samo u kupaćem kostimu je stavljena kako bi se lajkala i kako bi vlasnica ponosno čitala dobre komentare. Veliku pozornost polaže na vanjski izgled. Svoj.

Ukočena fotografija kao s putovnice

Cura možda i izgleda slatko na toj slici, ali ima nešto odbojno u tom ukočenom držanju. Ipak je Facebook prije svega zabava. Postoje dva objašnjenja - ne voli se slikati i to je jedina fotografija koju ima ili je ona uistinu ukočena pa misli da je to baš zabavna fotografija.

Slika s tuluma

Na fotografiji grli frendicu, a u drugoj ruci drži koktel. Ona se voli zabavljati. Ili barem želi ostaviti takav dojam. U većini slučajeva riječ je o lijepoj uspomeni na dobar izlazak i drage frendice.

Obrađena i ukrašena slika

Njeno lice u plavim tonovima, srčeki na sve strane i neki sluzavi stihovi oko njene glave. Ona voli pratiti trendove, ali pri tome nije baš kreativna nego više kopira. Voli sluzave i romantične stvari.

Smiješan natpis

Ako se nasmijete na natpis, cilj je postignut. Osoba je zabavna i ne shvaća sve stvari pretjerano ozbiljno. A uvijek možete ići i za tim da je ružna pa se skriva iza svog humora.

broj1.hr

Vezani članci