10 razgovora koje biste uvijek trebali obavljati osobno

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Ali postoje neki razgovori koje je jednostavno bolje napraviti osobno, u četiri oka, a ne preko telefona ili putem poruka, budući da se namjera može izgubiti u prijenosu.

-1- Prekid - Ozbiljno, ima ljudi koji i to rade preko Facebooka. Jednostavno promijene status veze. Ipak, ovo je razgovor koji treba napraviti uživo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

-2- Rođendanska čestitka - Zar vaš prijatelj ne zaslužuje više od „Sretan roćkas" poruke na zidu.

-3- Sućut - Ako ne možete vidjeti osobu kojoj treba izraziti sućut bar je nazovite. Poruke i statuse na zidu bolje je izbjegavati.

-4- Prvo „volim te" - Ovo puno ljepše zvuči uživo nego preko poruke.

-5- Objaviti trudnoću - Za svih vaših 542 Facebook prijatelja putem statusa je sasvim ok, ali najboljim prijateljima i obitelji to recite osobno.

-6- Obavijest o razvodu - Opet, za Facebook grupu možete promijeniti status veze, ali najbližim prijateljima nemojte zaboraviti spomenuti uživo kako je vaš muž bivši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

-7- Obiteljske svađe - Nitko se ne želi petljati u vaše obiteljske svađe, pa ih radije rješavajte osobno, a ne putem Facebook statusa.

-8- Popise i podsjetnike za supruga- Ako želite podsjetiti supruga da je zaboravio popiti mlijeko ili obuo pogrešne čarape, radije pričekajte da se vrati doma. Facebook statusi u ovom slučaju nisu opcija.

-9- Intervencije - „Svi te volimo i želimo da prestaneš s takvim ponašanjem" nikad nemojte nekom pisati na zid.

-10- Prosidba - Možda bi zanimljivo bilo pitati „Želiš li se udati za mene?" na Facebook zidu, ali nitko to ne bi shvatio ozbiljno.

tehton.covermagazin.com

Vezani članci