Planuo iPhone: Izgorio usred noći, zapalio zavjese i jastuk

Vidi originalni članak
Gori mi mobitel!', vikala je u panici, rekla je šokirana Slavonka Blanka Sotinac (25), koja radi u Rijeci.

Njezinoj prijateljici u srijedu ujutro izgorio je mobitel iPhone 4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Zrak je prožimao neugodan miris paljevine i izgorene plastične maske mobitela. Nekako smo skupile hrabrost iščupati punjač iz izgorene utičnice. Izgorjele su i zavjese i jastuk budući da se utičnica nalazi ispod prozora do uzglavlja kreveta. Ma dobro je sve prošlo, mogao se zapaliti cijeli stan, pa i mi u njemu - rekla je Blanka.

Uništeni Appleov mobitel, koji je prije godinu i pol otac Blankine cimerice za oko 2000 kuna kupio kao poklon u T-Comovoj poslovnici u Vukovaru, izgorio je u srijedu ujutro nakon što se punio cijelu noć.

Djevojke su potom kontaktirale T-Com, no ondje su im rekli da oni s tehničkim problemima uređaja nemaju veze te su ih uputili na Apple.

- No kontakt-telefon Applea nismo mogle pronaći, te smo poslale mail na njihov e-mail support i čekamo odgovor. Nadamo se novome mobitelu ili otplati popravka iako je mobitel pod garancijom samo godinu dana. Ne znam što će biti, samo znam da sam i ja prije imala iPhone, kojeg sam se morala riješiti zbog pregrijavanja. Nakon ovog sigurno ih neću nikom preporučiti. Sve je to postalo malo razvikano - zaključuje Blanka.

Nasreću, ona i njezina cimerica prošle su bez ozljeda, kao i Zagrepčanka Ljubica Marić, kojoj je prošle godine eksplodirao također iPhone 4 dok je punila bateriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rano ujutro mobitel joj je zazvonio, no nije se odmah javila. Kad je drugi put zazvonio, jednostavno je eksplodirao. Na mobitelu je popucalo staklo, a zvučnik se potpuno razletio. Komadića stakla bilo je po cijeloj sobi.

- Posumnjali smo u kratki spoj, no sve instalacije su bile u redu. U servisu su nam rekli da ne znaju zašto je prsnuo i da nam jamstvo ne vrijedi - rekao je Ljubičin muž Zoran.

24sat.hr

Vezani članci