Pomozimo zajedno: Obitelj koja je izgubila dvoje djece treba pomoć da spasi treće

Vidi originalni članak

Naime, majka ovoga dječačića nakon porođaja završila je u bolnici s embolijom pluća te ga čuvaju otac i baka. Otac je inače uposlenik pilane, ali trenutno ne radi, a obitelj je u teškoj situaciji. Prije Ivana, ova obitelj već je izgubila dvoje djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednu bebicu majka je izgubila spontanim pobačajem, a druga bebica umrla je u bolnici u Mostaru mjesec dana poslije poroda. Don Davor, župnik iz Drvara i Bosanskog Grahova, zamolio nas je da im pomognemo, navodi se u objavi na Facebook straniciKap ljubavi Tomislavgrad.

Kako se navodi u objavi, obitelj ovoga dječačića treba osnovne potrepštine za bebu: pelene, bebimil 1, robica, dekice, flašice, higijenski proizvodi, čaj od komorača protiv grčeva), krevetić, košara za bebu...

Svi koji želite pomoći malenom Ivanu, molimo Vas javite se u inbox ili nas kontaktirajte na 034 354 420, kako bismo izbjegli nagomilavanje pojedinih stvarčica i kako bi obitelj opskrbili onim najpotrebnijim! Hvala Vam od srca! Vjerujte, Ivan će Vam zahvaliti time sto će jednoga dana postati (ako Bog da), pošten i vrijedan mladić! Imamo iskustva! Imali smo mi jednoga Ivana, čiju smo obitelj "malo pogurali" da se izvuku iz krize! Danas je taj Ivan vrijedan, zaposlen mladić i obitelj ne treba pomoć! Neka nam ova priča o našim dečkima bude poticaj! Jer dobro se dobrim vraća, zar ne?, navodi se u Facebook objavi na spomenutoj stranici.

Vezani članci