Dječak je čak dva puta zvao policiju jer mu se ne svidio zdravi ručak! Policija je imala odličan odgovor

Vidi originalni članak
Odraslima zdrava i ukusna salata predstavlja pravu gozbu, ali sve što većina djece želi su špageti, pizza i sladoled - osim ako nisu superzdravi.

Kada je 12-godišnjaku iz Kanade nedavno predstavljena mogućnošću obroku u obliku zdrave salate, ni više ni manje, podigao je slušalicu i prijavio policiji ovaj grozan "zločin".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U priopćenju objavljenom od strane Halifax District Royal Canadian Mounted Police, vlasti su izvjestile da se incident dogodio u utorak u Nova Scotia. Dječak je rekao da je pozvao policiju dvaput, nakon što su mu roditelji poslužili salatu, što nije bilo po njihovom ukusu.

Policija je odgovorila na poziv i iako su rado razgovarali s djetetom o njegovoj nepoželjnoj hrani, odlučili su naglasiti važnost nezlouporabe hitne službe.

"Iako se mnogi možemo poistovjetiti s nepoželjnosti salate, ovo poteže važno upozorenje za građane sve dobi. Nepravilna uporaba 911 je problem kod svih dobnih skupina i sputava važne resurse, spriječavajući prve odgovorne osobe da se bave stvarnim hitnim slučajevima."

Eto ga. Ovaj dječak će sigurno drugi put razmisliti o zvanju policije kad mu roditelji posluže obrok koji mu se ne sviđa...