FOTO   Novo ruho HT ERONET centra u Međugorju

Vidi originalni članak

Novouređene prostorije (na staroj adresi, u zgradi Pošte), otvorene su u nazočnosti velikog broja korisnika koji su se došli uvjeriti osobno - što sve HT ERONET nudi onima koji žele produljiti postojeće ugovore ili se odluče postati njegovi novi korisnici.
„Novi HT ERONET centar u Međugorju samo je nastavak naše kampanje širenja prodajne mreže i inicijative - bliže korisniku. Iznimno cijenimo lojalnost i odabir naših korisnika stoga, u svakome trenutku, želimo biti što bliže njihovim potrebama. Naši novi centri su moderni, uređeni po najvišim standardima, a ondje, detaljne informacije o svemu što vas zanima, možete saznati iz prve ruke. Ono što možemo najaviti jest da nećemo na ovome stati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želimo biti na usluzi našim korisnicima, želimo uspostaviti bližu komunikaciju i opravdati povjerenje koje smo dobili izborom HT ERONETA za najboljeg telekom operatera u BiH što je potvrđeno osvajanjem prestižne Qudal medalje za kvalitetu.
Vjerujemo kako će ERONET postati vaš glavni izbor. Posjetite naša nova prodajna mjesta i osobno se uvjerite zbog čega je HT ERONET - pravi prijatelj korisnicima" - kazao je predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac.
Istovremeno s otvaranjem novouređenih prostorija u Međugorju, HT ERONET je za prvih deset korisnika koji potpišu ugovor za bilo koju fiksnu ili mobilnu uslugu, pripremio prigodne darove.

Vezani članci