Natječaj za I. Summer Colour Art Fest 2017.

Vidi originalni članak
Festival će se održati 10.08., 11.08. i 12.08.2017. u kampu „Bungalovi" Tromeđa-Čitluk. Pozivamo sve zainteresirane mlade likovne umjetnike da se prijave do 30.07.2017. na mail scaf.evergreen@gmail.com

Projekt je namjenjen razvoju kulturne likovne scene i edukacije, a svojim programom nastojat će stvarati interakciju između umjetnika i posjetitelja. Osim likovnih umjetnika, pozivaju se performeri i kreativci koji bi mogli live stvaralaštvom doprinjeti širenju nekih novih umjetničkih obzora, a svojim djelovanje biti u kooperaciji s publikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, važno je naglasiti da je festival tematski, te će se usko vezati za sami Evergreen fest. Tema kojom će se likovni umjetnici baviti jest „GLAZBA", a učešće na ovom festivalu se plaća participacijom od 50 KM.

Stvarati će se kroz tri dana, a pri završetku trećeg dana, biti će proglašen najbolji rad od strane tročlanog žirija, te pobjednik dobiva nagradu.

Uvjeti:

mogu se prijaviti svi zainteresirani umjetnici, bez obzira na školovanje (akademski obrazovani i amateri), koji imaju 18 i više godina
potrebno popuniti prijavu i poslati na navedeni mail
poslati nekoliko ranijih radova (2-3)
kratku umjetničku biografiju i osnovne podatke
nastali radovi ostaju u vlasništvu SCAF-a

Organizatori će nakon prijava kontaktirati umjetnike i dogovoriti uvjete za izvedbu. Materijal će biti osiguran od strane organizatora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijavni obrazac možete preuzeti na OVOM LINKU

Vezani članci