Naklada Alfa nagradila najbolje likovne radove učenika

Vidi originalni članak

"Iz godine u godinu pristižu sve bolji radovi, tako da je nama u stručnom povjerenstvu sve teže odabrati one najuspješnije, jer- konkurencija je sve kvalitetnija. Ono što je izdvojilo ovaj rad kao najuspješniji jest izražena likovnost i kreativnost učenice", istaknuli su iz povjerenstva za ocjenu radova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugo mjesto pripalo je  Mirni Kraljević, učenici VII.a OŠ Ivane Brlić Mažuranić iz Ljubuškog, dok je treća nagrada otišla u OŠ Ivana Gundulića iz Mostara i njihovoj učenici Katarini Šutalo.

Dodjeljene su I posebne nagrade učenicima Mariji Sivrić iz OŠ "Bijakovići", Josipi Karamatić iz OŠ "Ivan Mažuranić" Posušje, te Danijelu Vladiću iz OŠ "Ivan Mažuranić" Gračac

Prigodne nagrade najboljim malim umjetnicima, kao i zahvalnice svim školama sudionicama, dodijelile  su ispred knjižare Alfa u Mepas Mall-u Ana Babić i prof. Vesna Sušac s Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Mostaru.

Svečanu dodjelu nagrada zabavnim programom su upotpunili mladi plesači plesnog kluba ProDance i klapa Šest osnovne škole Stolac.

Naklada Alfa d.o.o. Mostar ove godine obilježava i jubilej-10 godina svoga rada u BiH, koji će proslaviti nizom različitih događanja uz nagrađivanje svojih korisnika i kupaca.

Vezani članci