Zoran Tomić gost emisije "Dobar, loš, zao"

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Prof. Tomić danas je jedan od vodećih znanstvenika na području odnosa s javnošću u BiH i regiji. Autor je jedne od dvije definicije odnosa s javnošću u regiji. Kao sveučilišni profesor sudjelovao je u izradi i uvođenju brojnih inovativnih programa odnosa s javnošću na znanstvenoj i stručnoj razini u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj. Autor je devet knjiga od kojih je i knjiga Odnosi s javnošću-teorija i praksa (2008.) koja prema mišljenju uglednih recenzenata predstavlja cjelovit i prvi udžbenik s područja odnosa s javnošću u regiji. Ova knjiga danas je redovita literatura dodiplomskim, diplomskim i doktorskim studijima na sveučilištima od Skoplja do Zagreba. Autor je više od 60 znanstvenih i stručnih radova od kojih je njih pola s područja odnosa s javnošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sutrašnjoj emisiji glavna tema će biti odnosi BiH i Hrvatske, sa akcentom na posjetu premijera Hrvatske Zorana Milanovića našoj zemlji.

Emisija je na programu sutra (nedjelja) u 13. sati i 05. minuta na TV postajama TV 1 i HTV Oscar C.

Za one koji ne stignu emisiju pogledati u navedenom terminu, ista će u cijelosti biti dostupna na našem portalu tijekom sutrašnjeg dana.

hercegovina.info

Vezani članci