Daniela Škegro u Münchenu predstavlja dvije svoje zbirke

Vidi originalni članak
Daniela Škegro će u Münchenu predstaviti dvije svoje zbirke, -"Sinovi zemlje svete" i "Moja Hercegovina".
Predsavljanje knjiga će biti upriličeno u Hrvatskoj katoličkoj župi -Schwantalerstr.96 ,80336 München 13.01.2019. sa početkom u 18:30 h.

Prva zbirka "Sinovi zemlje svete"-posvećena je Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji 2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova zbirka pjesama prati naše Vatrene sportaše od povijesti Hrvata pa do brojnih stresnih događaja na njihovom putu do fantastičnog finala na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018.,čime smo oduševili cijeli svijet,a po autoričinu osvrtu bilo je dosta "nevjernih Toma" i nezasluženih sarkastičnih komentara,pogotovo onih koji su napravili ništa ili jako malo u životu za ugled svoje države ,općine ili grada,a kamo li u najgledanijem sportu na svijetu,gdje je Svjetsko nogometno prvenstvo gledanije čak i od Olimpijskih igara.

Ujedno prenosim iskrene čestitke oca Hrvatskog svjetskog nogometa,našeg "tate Ćire" Blaževića, je oduševljen emocijama u Vašim pjesmama i tekstovima"-iz recenzije
dr.sc.Damira Škare Glavnog tajnika Hrvatskog kluba olimpijaca

U zbirci "Moja Hercegovina"-čitatelj će prepoznati neiscrpnu ljubav autorice prema Hercegovini,na poseban način upozorava u svojim pjesmama na veliki problem iseljavanja mladih iz zemlje.
Zbog posebnog i prepoznatljivog izričaja autorice Daniele Škegro,nesumnjivo je da će i ova njena knjiga biti čitana među iseljenicima.

"Jako sam zahvalna gospodinu Trpimiru Mioču predsjedniku Matice Hrvatske München i gospođi dr.Nedi Caktaš predsjednici Hrvatske Kuće München-organizatorima promocije mojih knjiga.
Veliko mi je zadovoljstvo što ću među našim iseljenicima predstaviti svoja dijela.I sama sam bila dio njih,pa onda to doživljavam još emotivnije"-kazala je za naš portal Daniela Škegro

Vezani članci