FOTO  Mostarka Stanka Zovko: Kolekcija za Ženu sa stavom

Vidi originalni članak
Modna dizajnerica Stanka Zovko, koja stoji ispred ateljea OZZ moda, zajedno sa svojim krojačkim timom predstavlja nove vizuale za proljeće 2015. Radi se o kolekciji naziva Žena sa stavom, za koju je snimljen modni editoral, a koja je ujedno najava za ovogodišnju modnu priču u ateljeu. U novoj kolekciji prepoznaje se žena koja ne slijedi slijepo modne trendove, s jasnim stavom da ne voli uniformiranost.

-Radili smo na vizualu koji poručuje da svaka žena treba biti okrenuta beskonačnim mogućnostima života. Žena srednjih godina, zaposlena i sa stalnim obavezama svakodnevnice voli funkcionalnost, a da joj je pri tome bitan osjećaj slobode i nesputanosti. Ovu kolekciju će odabrati ženu koja smatra da klasično nije uvijek pravi odabir, poručuje Stanka o najnovijoj kolekciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ideja kampanje protkana je kreacijama s dekonstrukcijom kroja, koja oslobađa pokret. Korištene su tkanine od prirodnih vlakana koje ugađaju koži tijela.

Model kreacije nosi samouvjereno, u pozama koje nisu tipične za predstavljanje Stankinih kolekcija, što se može prepoznati po „hladnoći fotografije" i pojavom psa Kelly. Ovaj put poruka je jasna, ono što je provjereno, istovremeno je i dosadno.

Kampanju nosi model Maja Krnjić, talentirana mostarka s kojom dizajnerica njeguje dugogodišnje partnerstvo, za koju je fotografije snimio fotograf Emilio Perić. Netipično za dizajnericu je i odabrana lokacija, Narodno pozorište u Mostaru.

Credits:

Dizajner: Stanka Zovko

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modeli: Maja Krnjić, Kelly

Fotografija: Emilio Perić

Make up: Tihana Primorac, „MISS O"

Ideja, tema, završna obrada: OZZ moda

Vezani članci