Evo što odjenuti kad temperature padnu ispod nule

Vidi originalni članak

Podstava kaputa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od zanimljivijih načina na koje ćete postići uspješno slojevito oblačenje bez nepoželjnog efekta glomaznosti korištenje je mnogo užih i toplijih predmeta kao što je prsluk. Ovi fini grijači danas dolaze u tanjim, ali jednako toplim verzijama. Osim toga, na tržištu su dostupne brojne varijante prsluka koji se mogu nositi kao podstava kaputa.

Par inovativnih hulahupki

Slojevito oblačenje koje uključuje hulahupke i tajice nekad i nije baš najuspješnije rješenje za borbu protiv hladnoće. Zbog toga se isplati u uložiti u tehnološki najnoviji model hulahupki koji će vam noge održavati toplima, a nastao je od strateški raspoređene merino vune, čime se održava toplina stopala.

Duge rukavice

Poprilično je lako zametnuti prošlosezonski par rukavica, no kada je riječ o iznimno dugačkim rukavicama, ovakav scenarij je manje moguć. Bez prstiju, duge rukavice koje pokrivaju gotovo pola ruke praktično su rješenje za zimogrozne koji teško održavaju toplinu u hladnijim mjesecima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slojevit luksuz

Potkošulja od kašmira, unatoč svojoj skupoći, zauvijek će vam promijeniti život u zimskim mjesecima. Svoju potkošulju od kašmira ugurajte u hulahupke, što vam jamči da nikad više nećete osjetiti niske temperature.

Topli saveznici za stopala

Smrznute nožne prste nemoguće je ignorirati kada temperature krenu debelo u minus. Zbog toga će vam odličan saveznik biti tople čarape od kašmira koje će vas dobro grijati u omiljenom paru gležnjača u zimskim mjesecima.

Izvor: tportal.hr

Vezani članci