FOTO/VIDEO  Ovo je jedan od najskupljih mobitela na svijetu: Vertu Signature Touch

Vidi originalni članak
Njihov novi uređaj pod nazivom Vertu Signature Touch na tržište stiže ovog mjeseca i cijena će mu biti 11.300 dolara.

Da se ovdje radi o zaista vrhunskom luksuzu pokazuje činjenica da svaki uređaj ručno sastavlja i potpisuje samo jedan radnik. Uređaj je izrađen od titanija i kuže, a zaslon od 4,7 inča sa 1080 piksela je zaštićen safirnim staklom, koje je vrlo otporno na grebanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vertu pokreče Qualcomm Snapdragon 800 SoC četverojezgreni procesor, koji radi na 2.3GHz i ima 2GB RAM-a i 64GB prostora na hard disku, što su donedavno bile standardne performance prijenosnih računala.

Uređaj je opremljen 13 megapikselnom kamerom i dvostrukim LED flešom sa zadnje strane, dok je na prednjoj strani instalirana kamera od 2,1 MP. Kamere za Vertu proizvodi Hasselblad.

Da se radi o istinski luksuznom uređaju pokazuje i podatak da je za emitiranje zvuka bila zadužena tvrtka Bang & Olufsen, a za vrhunski audio užitak pobrinut će se posebno izrađene bežićne slušalice spomenutog proizvođača.

Vertu Signature Touch radi na Androidu 4.4 KitKat.

Posebnost mu je još i ta da na raspolaganju imate osobnog pomoćnika 24 sata na dan koji se brine za vaše obaveze, sastanke, rođendane, obljetnice i sl. Također uz ovaj uređaj imate osiguran slobodan ulazak u ekskluzivne private klubove, restorane i utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte promotivni video

Vezani članci