FOTO  U Posušju prikazan film Bijeli put, slijedi veliki koncert Parnog valjk

Vidi originalni članak
...koji je u organizaciji Udruge PAUK, a u sklopu Posuškog lita održan u kinodvorani. Uz filmsku ekipu, Zdenka Jurilja, Tomislava Bubala, Tomislava Topića i Marka Mandića posuška publika imala je priliku pozdraviti i organizatora Bijelog puta dr. Ivana Bagarića, nekadašnjeg dopredsjednika Vlade RH Milana Ramljaka, liječnika u bolnici u Novoj Biloj dr. Vladu Tabaka i vozača u konvoju Bijeli put Ivicu Prilića koji su se i obratili nakon filma.

Ovo je bio već treći uspješni PAUK-ov događaj ovog ljeta nakon kina na otvorenom u suradnji sa Sarajevo film festivalom, te In memoriama na Darka Ćurdu koji su obilježili predstavom Sve o ženama Hrvatskog narodnog kazališta iz Mostara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je pred Paucima najzahtjevniji događaj ovog ljeta koncert Parnog valjka, čija priprema već naveliko traje. Na ovom događaju očekuje se više tisuća i ljudi i spektakl kakav Posušje, ali i Hercegovina odavno nisu vidjeli. Zahvaljujući tvrtki Planet koja sponzorira dolazak ovog benda ulaz na koncert je slobodan, kao i na sve dosadašnje Paukove događaje, a uz Planet, Pauci zahvaljuju i medijima koji su im uvijek bili na usluzi za organiziranje svih događaja.

I ovaj koncert, koji će se održati u nedjelju 13. kolovoza već je tradicionalan i bit će peti po redu. Ranijih godina na Trgu hrvatskih branitelja nastupali su Zabranjeno pušenje, Opća opasnost, Prljavo kazalište, Crvena jabuka, Teška industrija, a publici su se predstavili i domaći rockeri, bendova Predgrađe i Sjene.

Ranijih godina posuški trg bio je pun, a to se očekuje i ove godine uz legendarne rokere. Bit će to prilika za fanove Parnog valjka iz BiH i Dalmacije da ih opet uživo čuju, ali i za one koji ih do sada nisu slušali uživo da provjere zašto se ovaj bend, koji iza sebe ima 18 studijskih i pet live albuma, na sceni održao već više od četrdeset godina.

Vezani članci