Široki Brijeg s nestrpljenjem iščekuje najveći koncert Petra Graše u Hercegovini

Vidi originalni članak

Jedna od najvećih regionalnih glazbenih zvijezda Petar Grašo u petak, 27. prosinca stiže u Hercegovinu pred svoju brojnu publiku koja će, sudeći po zanimanju, pristići iz svih dijelova BIH, juga Hrvatske, te dijaspore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će to njegov najveći koncertni spektakl u Hercegovini u dvorani Pecara koji će započeti u 20 sati i biti svojevrsni uvod u novogodišnje slavlje.

Osim svojih najvećih hitova iz dugogodišnje karijere, Petar će izvesti i aktualni singl koji je publici poklonio upravo za blagdane- „Fritula“. Osim izvođača, fritule će pokloniti i organizatori u VIP zoni ovog koncerta, a ulaznice za istu mogu se kupiti u vrlo ograničenom broju na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru.

Osim ulaznica za VIP backstage po cijeni 40 KM, u prodaji su i ulaznice za tribine 25 KM, te ulaznice za parter 20 KM.

„Ulaznice će se moći kupiti sve naredne dane, osim Božića, na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru i recepciji hotela park u Širokom Brijegu, dok su online dostupne za kupovinu sve do petka. Na dan koncerta, ulaznice će osim na spomenutim prodajnim mjestima, biti dostupne i na blagajni dvorane Pecara od 18 sati“, priopćili su organizatori.

U dvorani u kojoj su nastupile neke od najvećih regionalnih glazbenih zvijezda, poput Olivera Dragojevića i Stjepana Hausera, Mate Miše Kovača, Željka Joksimovića, Grašo će svojim fanovima iz cijele zemlje i dijaspore prirediti vrhunsku i nezaboravnu večer ispunjenu brojnim hitovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvođač i organizatori su pozvali sve na zajedničku proslavu blagdana i prednovogodišnje slavlje, što će ovaj koncert i biti.

Osim odličnog glazbenog repertoara priprema se i vrhunski produkcijski show.
„Svi koji dođu, sigurno će uživati. Produkcijski će izgledati jednako kao i na svim Petrovim velikim koncertima kojima u zadnje vrijeme puni dvorane“, istakli su organizatori.

Grašo spada među najtalentiranije i najkompletnije izvođače današnjice, a mnogi ga smatraju nasljednikom Olivera Dragojevića. Koliko ga publika voli, najbolje govore rasprodane dvorane koje puni s lakoćom.

Vezani članci