Kada je krenuo , nitko ne zna, ali zaludio je tinejdžere diljem svijeta

Vidi originalni članak

'Milenijalci' su nas dosad znali počastiti glupim idejama, ali ovako nešto još nismo vidjeli. Generacija rođena nakon 2000-te godine, istina, ima predispoziciju da bude najgenijalnija dosad, ali višak kreativnosti ponekad je teško kontrolirati.
Dostupno im je sve, od malih nogu naučili su pretraživati bespuća Interneta, a društvene mreže pogoduju još lakšemu realiziranju najsuludijih ideja koje im padnu napamet.
Kako je i kada krenuo posljednji izazov, nitko ne zna, ali zaludio je tinejdžere diljem svijeta. Videa u kojima jedu tablete za perilicu suđa obišla su društvene mreže, a što je najgore, pojedeni deterdžent zalijevaju - votkom. Užasnuti roditelji i liječnici izrazili su svoju zabrinutost, ali to ne spriječava 'izazvane' tinejdžere. Jedu sapun k'o od šale, ali to vjerojatno jako brzo požale.
Piše i na pakiranju tabletica, opasno je, ne jesti, ne dovoditi u kontakt s očima, ali čini se da nisu svi isprepadani time. Ni nuspojave koje slijede nakon konzumiranja nisu ih odvratile od jedenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dr. Alfred Aleguas, direktor Centra za otrove u Tampi, na Floridi, upozorava: "Gutanje čak i najmanje količine deterdženta može uzrokovati proljev i povraćanje. U nekim slučajevima, ako prah dospije u pluća, može prouzrokovati i ozbiljne probleme s disanjem", prenosi portal Unilad.
Roditelji su u panici, ali videa označena 'Tablete za pranje suđa izazov' ('Tide Pod Challenge') samo pristižu.

Najgore je to što prikazuju djecu od 13-ak godina, pa iako većina tableticu ispljune, ima onih koji izazov 'odrade' do kraja.

Vezani članci