HKZ Troplet objavljuje natječaj za najbolji neobjavljeni literarni rad

Vidi originalni članak
Uvjeti natječaja predstavljeni su u posebnim dokumentima za osnovne škole i srednje škole koje možete pregledati i preuzeti na web stranici Hrvatske kulturne zajednice Troplet - www.troplet.ba i na facebook profilu HKZ Troplet.

Pristigle radove procijenit će prosudbeno povjerenstvo, a najbolji radovi u obje kategorije nagradit ćemo novčanim nagradama i pohvalnicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudionici natječaja vlastite radove trebaju poštom ili osobno dostaviti najkasnije do 7. ožujka 2014. godine na adresu: Hrvatska kulturna zajednica TROPLET, Kneza Trpimira 8, 88000 MOSTAR, s naznakom (za natječaj). Imena najuspjelijih autora bit će proglašena o svetkovini sv. Josipa, 19. ožujka 2014.

Protekle godine na Tropletov natječaj pristiglo je više od 220 radova iz cijele BiH. Prosudbeno povjerenstvo odabralo je pet najuspjelijih radova u obje konkurencije čiji su autori nagrađeni novčanim nagradama i pohvalnicama. 20 najuspjelijih radova iz obje konkurencije objavljeno je u Tropletovoj Zbirci izabranih radova koja je predstavljena u sklopu trećih Tropletovih dana kulture

Vezani članci