3 tipa osoba koje ne trebate u svom životu

Vidi originalni članak

1. Tračeri

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postoje osobe koje tračaju samo zato što neke stvari ne znaju pouzdano. No postoje i oni koji tračaju samo zato što im je toliko dosadno u njihovim jadnim životima da im je zabavnije baviti se tuđim nego živjeti vlastiti. Riješite se takvih jednom zauvijek.

2. Zabadači noža u leđa

Baš poput tračera, niti ovim ljudima ne možete vjerovati jer smatrate da je velika šansa kako će oni bilo što što kažete ili učinite iskoristiti da vam naude. A njihovi prijatelji slijepo će im vjerovati na riječ i tako ćete u trenu, ni krivi ni dužni, steći hejtere a da to ni ne znate. Ne trebaju vam nikakve negativne osobe u životu, a pogotovo ne ove.

3. Vječne žrtve

Iako ove osobe nisu toliko loše kao ostale nabrojane, one su zapravo jednako odgovorne za uvođenje negativnih emocija u vaš život, budući da nikad ne preuzimaju odgovornost za vlastite pogreške i propuste već neprestano kukaju kako su se svi i cijeli svijet urotili protiv njih. Vama treba netko tko će vas motivirati i hrabriti, a ne netko tko će u vašim očima stvoriti milijun novih neprijatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor: cosmopolitan.hr

Vezani članci